Se Agnes og Edith afsnittene her

Om Agnes og Edith

Rigtigt mange mennesker i Hjørring kender Agnes og Edith. De har i årevis været et fast indslag i Lundergårdrevyen, og de er et par gode veninder, der kommer ud for lidt af hvert i de morsomme sketches.

Nu er de to slyngveninder så gået til filmen, og det kan vi alle nyde i en lidt anden sammenhæng, nemlig gennem en række små webisoder, hvor de to ældre damer river teltpløkkerne op, flytter til storbyen og selvfølgelig får brug for bl.a. Tv, bredbånd og WebTV.

Bag de to roller Edith og Agnes står Anne Mette Nors og Dorte Mørch, der i lokalrevy- sammenhænge betragtes som scenens grand old ladies. Deres mangeårige og ihærdige indsats på området var da også årsagen til, at de begge blev tildelt HAS-prisen i foråret.

Bestyrelsen tog efterfølgende kontakt til dem og indledte herefter et samarbejde med de to gæve nordjyder. Det har nu, i første omgang, resulteret i fem små reklamefilm, der gerne skulle formidle nogle af HAS’ centrale budskaber. Heriblandt at vi er lokalt forankret, at hjælpen aldrig er langt væk, og at vi har masser af medlemsmuligheder. Vi håber, at de vil give seerne et smil på læben – og selvfølgelig gøre det tydeligt, hvad vi står for.

God fornøjelse.

Driftstatus