Bredbånd

En hurtig forbindelse til vendelbopriser.
- Dét er HAS Bredbånd

HAS har længe brugt slogannet: Lokalt og ligetil!. Og dette gælder selvfølgelig også vores bredbånd!

Har du allerede TV fra HAS - eller bor du et sted hvor det er muligt - så kan du uden besvær blive tilsluttet HAS Bredbånd. Og det er der mange fordele ved. Her bliver dine penge nemlig brugt på at levere en god forbindelse og service - og ikke på at fylde lommerne på aktionærer. Og selvom vi leverer hastigheder op til 300 Mbit, så vil vi ikke prøve at sælge dig mere end du har brug for; Tjek selv med vores hastighedsvælger længere nede; Det kan være, du bliver overrasket!
  • Gratis installation
  • Inkl. trådløs router
  • Kræver ikke TV-pakke (Foreningsbidrag tillægges på 25,-/md)
  • Mulighed for IP-telefoni gennem Evercall
  • Op til 5 HAS-mails inkluderet gratis

Bredbåndspakker

6/1 Mbit

99 kr./md.

Til dig, der har brug for en solid forbindelse til at tjekke mails, styre din netbank og andre lignende ting i dagligdagen.

Bestil her

50/25 Mbit

169 kr./md.

Til dig, som vil sikre sig kapacitet nok til at kunne streame i høj kvalitet, spille onlinespil og generelt kunne få fuldt udbytte af internettets mange muligheder, men ikke har brug for at gøre det på mange enheder samtidigt.

Bestil her

150/25 Mbit

199 kr./md.

For dig, der ikke vil gå på kompromis med hurtig download af filer og streaming i ultrahøj kvalitet, selv når mange enheder er tilsluttet samtidig. Her er der rig mulighed for at både partner, børn, hund og kat kan streame og bruge nettet samtidigt.

Vi anbefaler at benytte en kablet forbindelse eller en Udvidet Wi-Fi løsning for at få det meste ud af denne hastighed.

Bestil her

300/40 Mbit

249 kr./md.

Til dig, der har de absolut højeste krav til din internetforbindelse og som på ingen måde vil gå på kompromis.

Vi anbefaler en kablet forbindelse for at få det meste ud af denne hastighed.

Bestil her

Udvidet Wi-Fi

Med HAS Bredbånd får du et standard modem med indbygget Wi-Fi, der dækker de fleste hjem og behov. Men afhængig af antal enheder, husets konstruktion og placering af modem, kan det være nødvendigt med en Udvidet Wi-Fi løsning. Skulle det være tilfældet, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Klik her at læse om vores muligheder for Udvidet Wi-Fi!

Find din HAStighed

Antal personer i husstanden
1 person
2 personer
3 personer
4+ personer
Internetforbrug
Lavt
Mellemt
Højt

Om hastighed

Vi har HAStighedsgaranti på kabel. Forudsat at du benytter udstyr der kan trække den valgte hastighed, så garanterer vi din hastighed via kabel direkte i routeren. Vi kan desværre ikke garantere hastigheder eller rækkevidde på Wi-Fi, men vores support hjælper meget gerne med optimering af Wi-Fi, og skulle du have brug for en større løsning, tilbyder vi også Udvidet Wi-Fi.

Klik her for at tage en hastighedstest.

Betal ikke for mere end du har brug for

Selvom HAS tilbyder hastigheder helt op til 300/40 Mbit, så er det de færreste, der rent faktisk har brug for så høje hastigheder. I langt de fleste tilfælde er en 50/25 Mbit forbindelse mere end rigeligt - selvom mange internetudbydere nok gerne vil bilde dig andet ind.

Her er nogle eksempler på, hvad forskellige online-services rent faktisk kræver:
  • Musik-streaming i højeste kvalitet: 2 Mbit
  • Video-streaming i HD-kvalitet: 5-10 Mbit
  • Video-streaming i 4K: 10-20 Mbit
  • Online-gaming: 3 Mbit

Internet til gameren

Når det kommer til Online-gaming, er det en bred misforståelse, at det kræver en høj hastighed - eller, rettere, en høj båndbredde. Selvom det selvfølgelig er rart at have en høj hastighed, hvis man f.eks. skal downloade et stort nyt spil, så er det stabiliteten og ikke hastigheden, der gør en forskel, når man spiller online.

Vi anbefaler derfor altid at kable spillekonsoller og gaming-PC'er, hvis man skal undgå brok fra gamerværelset. Selv en umiddelbar stabil Wi-Fi forbindelse kan have små variationer i responstiden, som kun kan mærkes, når man spiller online. HAS sælger høj-kvalitets ethernet-kabler til lave priser til vores medlemmer. Kom og besøg os på kontoret, Nørrebro 11, 9800 Hjørring.
Over 10000 medlemmer..

..har allerede valgt at få foreningsbredbånd ved HAS. Og du må hjertens gerne være med også!

Bestil her

Driftstatus