Bredbånd

En hurtig forbindelse til vendelbopriser.
- Dét er HAS Bredbånd

HAS har længe brugt slogannet: Lokalt og ligetil!. Og dette gælder selvfølgelig også vores bredbånd!

Har du allerede TV fra HAS - eller bor du et sted hvor det er muligt - så kan du uden besvær blive tilsluttet HAS Bredbånd. Og det er der mange fordele ved. Her bliver dine penge nemlig brugt på at levere en god forbindelse og service - og ikke på at fylde lommerne på aktionærer. Og selvom vi leverer hastigheder op til 1200 Mbit*, så vil vi ikke prøve at sælge dig mere end du har brug for.

  • Gratis installation
  • Inkl. trådløs router
  • Kræver ikke TV-pakke (Foreningsbidrag tillægges på 25,-/md)
  • Mulighed for IP-telefoni gennem Evercall
  • Op til 5 HAS-mails inkluderet gratis

Bredbåndspakker

150/50 Mbit

169 kr./md.

Med en 150/50 Mbit-forbindelse er der masser af kapacitet på HAS-forbindelsen, og hele husstanden kan med denne forbindelse game løs og streame i HD-kvalitet samtidig.

Bestil her

300/75 Mbit

199 kr./md.

Denne forbindelse er til dig, der vil have hurtigt internet, uanset hvad dine behov er. Med denne forbindelse får du hurtig download af filer og streaming i ultrahøj kvalitet.

Bestil her

600/100 Mbit

249 kr./md.

Til dig, der har høje krav til din internetforbindelse og som på ingen måde vil gå på kompromis. Med 600/100 Mbit kan alle enheder i husstanden uden problemer streame, game og surfe på samme tid.

Vi anbefaler at benytte en kablet forbindelse eller en Udvidet Wi-Fi løsning for at få det meste ud af denne hastighed.

Bestil her

1200/300 Mbit

279 kr./md.

Vores nye lynhurtige forbindelse er til familien eller superbrugeren, der på ingen måde vil være begrænset på båndbredden. De fleste PC'er kan trække 1 Gbit, så her er der stadig 200 Mbit tilbage til resten af familien.

Vi anbefaler at benytte en kablet forbindelse eller en Udvidet Wi-Fi løsning for at få det meste ud af denne hastighed.

Bestil her

Udvidet Wi-Fi

Med HAS Bredbånd får du et standard modem med indbygget Wi-Fi, der dækker de fleste hjem og behov. Men afhængig af antal enheder, husets konstruktion og placering af modem, kan det være nødvendigt med en Udvidet Wi-Fi løsning. Skulle det være tilfældet, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Klik her at læse om vores muligheder for Udvidet Wi-Fi!

Om hastighed

Vi har HAStighedsgaranti på kabel. Forudsat at du benytter udstyr der kan trække den valgte hastighed, så garanterer vi din hastighed via kabel direkte i routeren. Vi kan desværre ikke garantere hastigheder eller rækkevidde på Wi-Fi, men vores support hjælper meget gerne med optimering af Wi-Fi, og skulle du have brug for en større løsning, tilbyder vi også Udvidet Wi-Fi.

Klik her for at tage en hastighedstest.

Betal ikke for mere end du har brug for

Selvom HAS tilbyder hastigheder helt op til 1200/300 Mbit, så er det de færreste, der rent faktisk har brug for så høje hastigheder. I langt de fleste tilfælde er en 150/50 Mbit forbindelse mere end rigeligt - selvom mange internetudbydere nok gerne vil bilde dig andet ind.

Her er nogle eksempler på, hvad forskellige online-services rent faktisk kræver:
  • Musik-streaming i højeste kvalitet: 2 Mbit
  • Video-streaming i HD-kvalitet: 5-10 Mbit
  • Video-streaming i 4K: 10-20 Mbit
  • Online-gaming: 3 Mbit

Internet til gameren

Når det kommer til Online-gaming, er det en bred misforståelse, at det kræver en høj hastighed - eller, rettere, en høj båndbredde. Selvom det selvfølgelig er rart at have en høj hastighed, hvis man f.eks. skal downloade et stort nyt spil, så er det stabiliteten og ikke hastigheden, der gør en forskel, når man spiller online.

Vi anbefaler derfor altid at kable spillekonsoller og gaming-PC'er, hvis man skal undgå brok fra gamerværelset. Selv en umiddelbar stabil Wi-Fi forbindelse kan have små variationer i responstiden, som kun kan mærkes, når man spiller online. HAS sælger høj-kvalitets ethernet-kabler til lave priser til vores medlemmer. Kom og besøg os på kontoret, Nørrebro 11, 9800 Hjørring.
Over 10000 medlemmer..

..har allerede valgt at få foreningsbredbånd ved HAS. Og du må hjertens gerne være med også!

Bestil her

Driftstatus

Tilmeld dig vores driftsinfo

Tilføj dit telefonnummer på mitHAS under “kontaktoplysninger”, så bliver du automatisk tilmeldt driftsinfo og får tilsendt en SMS, når vi har planlagte afbrydelser.

Tilmeld dig driftsinfo på mitHAS Bestil kode til MitHAS

Luk