Få bedre Wi-Fi

Udvidet Wi-Fi

Med HAS Bredbånd får du et standard modem med indbygget Wi-Fi, der dækker de fleste hjem og behov. Men afhængig af antal enheder, husets konstruktion og placering af modem, kan det være nødvendigt med en Udvidet Wi-Fi løsning. Læs om vores forskellige løsninger nedenunder, eller giv os et kald - så tager vi en snak om det! Læs vores vilkår og betingelser her.

Klik herunder for at læse om vores forskellige Udvidet Wi-Fi-løsninger!

Den Nemme


Hurtigt og Intelligent Wi-Fi.
Få et udvidet og lynhurtigt netværk på få minutter med Mesh 1610 fra Strong. Dette er såkaldte "mesh extendere", der på intelligent vis danner ét stort sammenhængende netværk. Dette betyder, at der altid bliver sørget for, at du er forbundet til det bedste Wi-Fi signal, selv når du bevæger dig rundt. Derudover vil signalet på intelligent vis blive fokuseret i retning af dine enheder for endnu bedre rækkevidde. Dét er smart. Og vores tekniker hjælper dig med placering og installation uden beregning.
Ud med det gamle, ind med det nye
Ved traditionelle Wi-Fi extendere mister man mindst 50% af båndbredden, men da disse enheder kommunikerer via en dedikeret trådløs "backhaul", så undgår man dette store hastighedstab. Derudover bliver der brugt andre smarte teknologier som beamforming og intelligent roaming - og du behøver ikke vide, hvad det betyder; blot at de er med til at give dig en nem og gnidningsfri oplevelse!

Vi anbefaler 2 enheder til de fleste hjem.
Prøv i 30 dage
Vi ved, at hvert hus er forskelligt, og at vores medlemmer har forskellige behov. Derfor får du selvfølgelig en 30 dages prøveperiode. Viser det sig, at løsningen ikke lige var noget for dig, så kan du bare aflevere enhederne tilbage igen.
Lad os installere for dig
Vores tekniker kommer og installerer for dig uden beregning. Det ene mesh-enhed bliver tilsluttet i nærheden af dit modem og forbindes med et kabel. Yderligere mesh-enheder bliver installeret på optimale steder i hjemmet. I nogle tilfælde kan modemmet stå uhensigtsmæssigt ift. placering af den første mesh-enhed. I så fald kan vores tekniker trække et PDS-kabel for dig for kun 300,- ekstra. Dette inkluderer op til 30 m synligt kabeltræk og op til to mindre gennemboringer. Det er selvfølgelig forudsat, at der er fremkommeligt for teknikeren.

Kort og godt

  • Vores tekniker kommer ud og installerer løsningen uden beregning
  • Intelligent og lynhurtigt Wi-Fi Mesh i hele huset
  • Tekniker vurderer og rådgiver om optimal placering i boligen.
  • Anbefalet til hjem under 200m2 eller hjem med eksisterende PDS-installation
  • 30 dages gratis prøveperiode! (Gælder dog ikke ved kabeltræk)

Den Traditionelle


Gennemført og sikkert
Dette er den helt traditionelle måde at udvide sit netværk på - og er den bedste måde at udelukke så mange eksterne støj- og fejlkilder som muligt! Løsningen består af et Access Point af modellen Grandstream GWN7600, der opretter et ekstra netværk, der hvor du mangler signal. Den får signal via et kabel, der skal forbindes til dine eksisterende router. Formfaktoren gør den velegnet til at hænge i loftet eller på væggen, hvilket giver dig en endnu bedre rækkevidde.
Til dig med otte arme
Hvis du allerede har god rækkevidde på dit netværk, men har problemer når mange enheder er på, så kan dette også være en god løsning. Med 2x2 MU-MIMO teknologi, kan flere datastrømme være i gang på samme tid, hvilket nedsætter "kø-tiden", når alle dine enheder vil på internettet samtidigt.
Prøv i 30 dage
Som vores andre løsninger kan du selvfølgelig prøve enheden i 30 dage. Viser det sig, at løsningen ikke lige var noget for dig, så kan du bare aflevere enheden tilbage igen.
Lad os installere for dig
Vores tekniker kommer og installerer for dig uden beregning. Har du ikke allerede PDS-kabler og stik i huset, så kan vores tekniker trække et PDS-kabel for dig for kun 300,- ekstra. Dette inkluderer op til 30m synligt kabeltræk og op til to mindre gennemboringer. Det er selvfølgelig forudsat, at der er fremkommeligt for teknikeren. Bemærk dog at prøveperiode ikke gælder, hvis kabeltræk er nødvendigt.

Kort og godt

  • Vores tekniker kommer ud og installerer løsningen uden beregning
  • Kan eksempelvis bruges til at få et ekstra netværk i anneks, garage e. lign.
  • Anbefalet til hjem hvor mange enheder er koblet på Wi-Fi på samme tid
  • Kablet forbindelse udelukker mange støj- og fejlkilder
  • 30 dages gratis prøveperiode! (Gælder dog ikke ved kabeltræk)
Driftstatus