Få bedre Wi-Fi

Udvidet Wi-Fi

Med HAS Bredbånd får du et standard modem med indbygget Wi-Fi, der dækker de fleste hjem og behov. Men afhængig af antal enheder, husets konstruktion og placering af modem, kan det være nødvendigt med en Udvidet Wi-Fi løsning. Læs om vores forskellige løsninger nedenunder, eller giv os et kald - så tager vi en snak om det!

Klik herunder for at læse om vores tre forskellige Udvidet Wi-Fi-løsninger!

Den Nemme


Hurtigt og Intelligent Wi-Fi.
Få et udvidet og lynhurtigt netværk på få minutter med Wave2 Air fra DKT. Dette er såkaldte "mesh extendere", der på intelligent vis danner ét stort sammenhængende netværk. Dette betyder, at der altid bliver sørget for, at du er forbundet til det bedste Wi-Fi signal, selv når du bevæger dig rundt. Derudover vil signalet på intelligent vis blive fokuseret i retning af dine enheder for endnu bedre rækkevidde. Dét er smart. Og så er det endda nemt og hurtigt at sætte op selv.
Ud med det gamle, ind med det nye
Ved traditionelle Wi-Fi extendere mister man mindst 50% af båndbredden, men da disse enheder kommunikerer via en dedikeret trådløs "backhaul", så undgår man dette store hastighedstab. Derudover bliver der brugt andre smarte teknologier som beamforming og 2x2 MU-MIMO - og du behøver ikke vide, hvad det betyder; blot at de er med til at give dig en nem og gnidningsfri oplevelse!
Prøv i 30 dage
Vi ved, at hvert hus er forskelligt, og at vores medlemmer har forskellige behov. Derfor får du selvfølgelig en 30 dages prøveperiode. Viser det sig, at løsningen ikke lige var noget for dig, så kan du bare aflevere enhederne tilbage igen.

Kort og godt

 • Nemt og hurtigt at sætte op
 • Intelligent og lynhurtigt Wi-Fi Mesh i hele huset
 • Anbefalet til hjem under 200m2 eller hjem med eksisterende PDS-installation
 • 30 dages gratis prøveperiode - prøv det risikofrit!

Den Elektriske


Intelligent Wi-Fi gennem el-ledningerne
Wave2 Powerline er et alternativ til ovenstående Wave2 Air. De er næsten ens, og vil give dig det samme intelligente og sammenhængende Wi-Fi mesh-netværk. Forskellen er, at enhederne kommunikerer med hinanden gennem dine eksisterende el-ledninger i stedet for trådløst. Dette betyder, at du kan have enhederne længere væk fra hinanden, da de ikke behøver at være inden for hinandens trådløse rækkevidde. Du får altså fordelene ved et kablet netværk uden at trække nye kabler.
Perfekt til gameren
Selv en super hurtig og stabil Wi-Fi løsning kan have variationer i responstiden - og det kan mærkes, når man spiller online, hvor det hele skal gå stærkt. Da der er indbygget to LAN-stik i hver af disse enheder, er dette derfor også en perfekt løsning til de hjem hvor det er upraktisk at trække internet-kabler. Sæt en af disse enheder i stikkontakten på gamerens værelse og kobl derefter spillekonsollen eller computeren til med et kabel - og nyd derefter freden, mens gameren i huset kan spille uden frustrationer.
Prøv i 30 dage
Powerline er en super praktisk teknologi, der fungerer godt i de fleste hjem. Kvaliteten afhænger dog helt og aldeles af el-nettet i dit hjem. Signalet kan forringes, hvis der f.eks. skal krydses over sikringsgrupper eller der er støjende elektriske apparater koblet til el-nettet. Derfor får du selvfølgelig 30 dages prøveperiode for at finde ud af, hvordan det fungerer i netop dit hjem.
Bemærk: Den maksimale hastighed der kan opnås via powerline er cirka 200 Mbit. I praksis vil det dog for de fleste være mellem 30-80 Mbit. Dette er dog også rigeligt for de fleste - og så er signalet mere stabilt end ved et trådløst mesh-netværk.

Kort og godt

 • Nemt og hurtigt at sætte op
 • Intelligent og lynhurtigt Wi-Fi Mesh gennem de eksisterende el-ledninger
 • Anbefalet til hjem over 200m2 eller hvis der er langt mellem enhederne
 • 30 dages gratis prøveperiode - var det ikke løsningen for dig, så afleverer du bare enhederne tilbage!

Den Traditionelle


Gennemført og sikkert
Dette er den helt traditionelle måde at udvide sit netværk på - og er den bedste måde at udelukke så mange eksterne støj- og fejlkilder som muligt! Løsningen består af et Access Point af modellen Ligowave NFT-2ac, der opretter et ekstra netværk, der hvor du mangler signal. Den får signal via et kabel, der skal forbindes til dine eksisterende router. Formfaktoren gør den velegnet til at hænge i loftet eller på væggen, hvilket giver dig en endnu bedre rækkevidde.
Til dig med otte arme
Hvis du allerede har god rækkevidde på dit netværk, men har problemer når mange enheder er på, så kan dette også være en god løsning. Med 2x2 MU-MIMO teknologi, kan flere datastrømme være i gang på samme tid, hvilket nedsætter "kø-tiden", når alle dine enheder vil på internettet samtidigt. Enheden er designet med Ligowaves erfaring med Wi-Fi-løsninger til kontorer og konferencer - og det kan mærkes!
Prøv i 30 dage
Som vores andre løsninger kan du selvfølgelig prøve enheden i 30 dage. Viser det sig, at løsningen ikke lige var noget for dig, så kan du bare aflevere enheden tilbage igen.
Bemærk: Prøveperioden gælder dog kun, hvis du selv installerer enheden.
Lad os installere for dig
Hvis du ikke selv vil trække kabler, kan vi gøre det for dig. For 300,- ekstra tilbyder vi installation med op til 30m synligt kabeltræk og op til to mindre gennemboringer. Det er selvfølgelig forudsat, at der er fremkommeligt for teknikeren.

Kort og godt

 • Mulighed for installation af HAS
 • Kan eksempelvis bruges til at få et ekstra netværk i anneks, garage e. lign.
 • Anbefalet til hjem hvor mange enheder er koblet på Wi-Fi på samme tid
 • Kablet forbindelse udelukker mange støj- og fejlkilder
Driftstatus