Har du modtaget en tom slikpose fra os?

Så tag den med og få den fyldt op, når HAS og YouSee inviterer til Bland Selv-fest.

Vi afholder nemlig en række lokale arrangementer, så du kan blive klogere på alle de fordele, der er ved vores Bland Selv-løsning, hvor du selv kan sammensætte din tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester. Og husker du din slikpose, kan du fylde den op med lækkert bland selv-slik.

Bliv klar til kulden og den mørke tid

Med efteråret kommer både kulde, blæst, regn og kortere dage. Og endnu flere grunde til at blive indenfor og hygge foran fjernsynet. Så hvorfor ikke bruge de ekstra timer i sofaen med at se dine favorit tv-kanaler og tv-serier?

Hos HAS synes vi, du skal have mere for dine penge. Hvad siger du derfor til at spare penge på streamingtjenester som f.eks. Viasat Film (inkl. Viaplay), HBO eller CMORE og koble dem sammen med et udvalg af tv-kanaler efter eget valg? Og stadig til prisen for enten pakke 2 eller 3?

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det ikke. Kom til et af vores Bland Selv-arrangementer og bliv klogere på, hvordan du sammensætter den ultimative tv-pakke efter dine interesser og samtidig sparer penge.

Læs mere om Bland Selv her på siden

Vil du gerne vide mere om Bland Selv-pakken, behøver du selvfølgelig ikke vente, til vi kommer forbi din by. Du kan læse mere her på siden, hvor du også finder en video, der forklarer, hvordan løsningen fungerer.

Driftstatus

Tilmeld dig HAS generalforsamling 2024

HAS afholder ordinær generalforsamling på Vendelbohus d. 23. april 2024 kl. 19.00.

Tilmeld

 

Luk