HAS onsdag

Kom billigt i biografen

Som medlem af HAS kan du købe 2 billetter til MovieHouse Hjørring for 1 billets pris – og tilbuddet gælder billetter til alle film, der vises i biografen.

HAS-onsdag holder pause. Det betyder, at det ikke længere er muligt at få 2 billetter for 1 hver første onsdag i måneden. Bestyrelsen overvejer, om tilbuddet skal fortsætte - i givet fald fortælles det på has.dk og vores facebook-side.

Hos HAS synes vi selvfølgelig, at tv-serier og film gør sig forrygende godt på fjernsynet, og at gode tv-pakker med streamingtjenester er uundværlige. Men vi kommer nu engang ikke udenom, at film også skal ses i biografen. Derfor er vi glade for i samarbejde med MovieHouse Hjørring at tilbyde medlemmer af HAS billige biografdage: Vi kalder dem HAS-onsdage og det er den 1. onsdag i måneden.

Det foregår ved, at HAS betaler for den ene billet, når du bestiller 2 billetter. Du skal hente en "HAS-billet" på kontoret Nørrebro 11 i Hjørring i åbningstiden. Når du skal betale for dine biografbilletter i biografen, afleverer du "HAS-billetten", som dækker for betaling af den ene biografbillet.
(Bemærk: Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud fra MovieHouse Hjørring).

Driftstatus