Bland Selv

Bland Selv - både streaming og tv:

...bland-hvad-for-noget?

Som medlem af HAS - Hjørring Antenneselskab, har du mulighed for at vælge en Bland Selv-pakke. Det betyder at du får hele Pakke 1 og 11, 21 eller 36 point (afhængig af din pakke), som du kan bruge frit på at sammensætte din egen TV-pakke. For hvert point du har, kan du vælge en valgfri kanal. Når du vælger en kanal er den låst i 30 dage, men herefter kan du frit skifte den ud igen. Du kan også lægge flere point sammen og bruge det på nogle af YouSee's streamingtjenester såsom Netflix, HBO Max, Disney+, C More og andre. Se mere længere nede.

Bland Selv kræver kort og kortlæser eller boks til hvert TV

Bland Selv fungerer på den måde, at du får leveret Pakke 1 ukodet; dvs. du kan se Pakke 1 som normalt. Dine Bland Selv-kanaler bliver derimod leveret kodet, og skal afkodes af enten et kort og en kortlæser, der sættes ind bag i dit TV eller ved hjælp af en boks fra YouSee.

Hvis du har flere TV, kræves kort og kortlæser eller boks til hvert TV for at kunne se din Bland Selv-pakke. TV uden en af disse muligheder vil altså kun have adgang til Pakke 1.

Bemærk: Kort/kortlæser giver kun adgang til dine Bland Selv-kanaler. Har du valgt streamingtjenester i din Bland Selv-pakke, skal disse tilgås via YouSee-boks eller via appen.

YouSee Boks - Anbefales

Hvis du lejer YouSee-boksen, behøver du ikke kort og kortlæser for at kunne se din Bland Selv-pakke på dit TV. Du slipper også for bøvlet med at lave kanalsøgninger! Du får derudover mulighed for at tilgå arkiv og start-forfra direkte på dit TV - så du aldrig går glip af noget!
Boksen kan lejes hos YouSee for 30,-/md

Kort og kortlæser

Hvis du ikke har brug for boksens smarte funktioner, men bare gerne vil kunne se dine Bland Selv-kanaler som du har set dine almindelig kanaler hidtil, så er kort og kortlæser muligvis den bedste løsning for dig.
En kortlæser fra YouSee koster 300,- pr. stk. Kort koster 100,- pr. stk. - dog er første kort gratis!

Sådan fungerer det

Klar til Bland Selv?

Hvis du allerede har en pakke, så kan du bestille Bland Selv på YouSee's hjemmeside ved at klikke nedenfor. Alternativt kan du besøge YouSee-butikken, Danmarksgade 78, 9900 Frederikshavn og bestille. Så sparer du også fragt på evt. boks og/eller kort og kortlæser!