Få tv og bredbånd i sommerhuset

Billige TV-pakker og fleksibelt bredbånd

Bredbånd i sommerhuset

Hastigheder og priser: Sommerhuse har adgang til alle de samme hastigheder som almindelige adresser (Se tilgængelige hastigheder her). Forskellen er, at du via mitHAS frit kan booste din hastighed til 500/100 Mbit i 7 dage. Når de valgte antal dage er gået, vil hastigheden gå tilbage til den, som man normalt abonnerer på. Der vil ikke ske regulering i det abonnement som er betalt.
Prisen for at booste er følgende:
  • 7 dage - 75 kr


Mulighed for abonnement i “bero”, når du ikke bruger huset

Der er også mulighed for at sætte dit abonnement på bredbånd i bero, når du ikke bruger huset.
I “bero-perioden” reduceres internethastigheden og din pris ændres i samme periode til 49 kr. pr. måned. Den reducerede hastighed giver stadig “hul” til internettet, så du kan bruge alarmsystemer, videoovervågning, varmesystemet osv. Vælger du at sætte dit abonnement i bero, træder det i kraft pr. d. 1. i næstkommende måned.

TV i sommerhuset

Hos HAS kan du få de samme fordelagtige priser på TV-pakker i dit sommerhus som derhjemme, og du kan selvfølgelig også vælge de populære "Bland-Selv"-pakker. Se mere om TV-mulighederne her.

Web-tv i sommerhuset

Med en TV-pakke i dit sommerhus kan du også få adgang til YouSee WebTV. Dog kræver denne funktion at man enten er valideret med MitID på samme adresse, eller allerede har et YouSee-produkt aktivt på sommerhusadressen. Da det er de færreste, som er registreret på deres sommerhusadresse via MitID, så kan man i stedet købe TV2 Ude til 5,- om måneden for at få "godkendt" sin adresse ved YouSee. Så får du adgang til WebTV og adgang til TV2 via WebTV overalt, som normalt kun er tilgængeligt på sit hjemmenetværk. For at bestille TV2 Ude skal YouSee kontaktes på tlf. 70 70 40 40.
Driftstatus

Tilmeld dig HAS generalforsamling 2024

HAS afholder ordinær generalforsamling på Vendelbohus d. 23. april 2024 kl. 19.00.

Tilmeld

 

Luk