Administrationskontor

HAS kontoret 
HAS kontoret – Nørrebro 11, Hjørring, det er en adresse, som vil være kendt af mange af HAS - Hjørring Antenneselskabs medlemmer. Det er nemlig her Antenneselskabets kontor ligger, og det er her, de mange tråde i Hjørrings største forening samles.

Bestyrelsen for HAS holder alle sine møder hos Brix & Kamp, Nørrebro 11, hvad enten det er hele bestyrelsen eller om det er møder med diverse samarbejdspartnere. Det er her bestyrelsens beslutninger bliver bearbejdet og omsat til praksis, og det er også her, der holdes styr på medlemskartoteket, og hvor medlemmerne henvender sig med forskellige spørgsmål og problemer.

De daglige opgaver
HAS har ca. 20.000 medlemmer, og de opgaver, der skal varetages i forbindelse med den daglige drift, udbygning og vedligeholdelse, er omfattende og kræver mange forskellige former for specialviden.

Administration, vedligeholdelse af dokumentationsmateriale, projektering og tilsyn på anlægget varetages af medarbejdere fra ingeniørfirmaet Brix & Kamp, og det er dem, du møder på adressen Nørrebro 11.

KK Partner
De praktiske serviceopgaver på anlægget bliver udført af teknikere fra KK Partner.

Driftstatus