Infokanalen

Infokanalen

Medlemmer og foreninger har mulighed for at få vist billeder, medlemsinformationer m.m. på Informationskanalen. Der er udarbejdet nogle enkle retningslinier som du kan læse herunder.

Billeder

På Informationskanalen kan vises billeder indsendt af medlemmer af HAS eller foreninger. Billederne skal have interesse for HAS´ medlemskreds. Billederne må ikke have reklamemæssig karakter.
Der ydes ikke honorar for fremvisning. HAS afgør, om billederne skal vises og bestemmer tidspunkt, omfang og varighed for visningen.

Krav til billeder

Alle billeder skal være i jpg-format. Billederne må ikke være forsynet med vandmærke med f.eks. fotografens navn, foreningslogo eller lignende.
Billeder skal fremsendes sammen med navn på afsender (navn, adresse, mailadresse) samt en kort beskrivelse af, i hvilken forbindelse de er taget og også gerne med en kort argumentation for, hvorfor de ønskes vist.
Billederne bør være i 16:9 format. De børe tages som landskab (i bredformat) og ikke i portrætformat (med billedet på højkant).

Foreningsmeddelelser

Alle ikke-kommercielle foreninger kan gratis få vist meddelelser på Infokanalen. Meddelelser skal opfylde krav som nævnt under billeder. Meddelelsen skal indsendes/afleveres senest 8 dage før ønsket visning. HAS afgør, om meddelelserne skal vises og bestemmer tidspunkt og varighed for visningen.

Aflevering af billeder og foreningsmeddelelser

Billeder og tekstmeddelelser kan sendes/afleveres til:
Hjørring Antenneselskab
Nørrebro 11
9800 Hjørring


Du kan sende billeder mv. til info@has.dk
Afleveringsmedie: billeder på CD/DVD/SD-kort/mail eller efter aftale. Billeder og andet materiale tilbagesendes ikke efter brug.

Vejledning: fra Powerpoint til Infokanal

Lav dine slides til Infokanalen selv - og aflever det færdige materiale til HAS.
Download vejledningen herunder som PDF-fil - du finder en beskrivelse af, hvordan man på en let måde selv kan få lavet sådanne sider.

Hent vejledningen ved at klikke på linket herunder:

Om at lave ppt til info-kanalen.pdf
HAS infokanal
Til dagligt viser infokanalen lokale foreningsnyheder, men HAS laver også lokal-TV ved forskellige lejligheder i løbet af året. Infokanalen bliver sendt både på kabel-TV og WebTV.
Driftstatus

Har vi dine kontaktoplysninger?

Hvis vi har dine korrekte kontaktoplysninger, kan vi sende en SMS til dig, når vi har planlagte afbrydelser og eventuelle nedbrud.

Tjek kontaktoplysninger på MitHAS Bestil kode til MitHAS

Luk