PBS tilmelding

Tilmelding
Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til Hjørring Antenneselskab betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig HER – eller ved at klikke på billedet herunder

Betalingsservice

Sikkerhed og fortrolige oplysninger.
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer der udveksles mellem dig og PBS.

Dine oplysninger bliver således fuldt fortrolige. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

Kvittering for tilmelding
Når du udfylder tilmeldingsoplysningerne og de sendes til Betalingsservice ser du på skærmen en kvittering for tilmelding.
Den registrerede tilmelding vil fremgå af din betalingsoversigt. Husk at betale din regning som hidtil, indtil betalingen med beløb fremgår af din betalingsoversigt.

Pop-up blocker på din pc?
Har du installeret en såkaldt ´pop-up blocker´ på din pc skal du evt. give tilladelse til at din browser kan vise pop-up billeder.

Driftstatus