Se dette nyhedsbrev i en browser

Hold øje med postkassen...

 - og det er altså den gammeldags en af slagsen, vi taler om - ikke den digitale. Vi lægger nemlig en  tom slikpose til dig i den en af de næste dage. Kom og få den fyldt ved et af de arrangementer, som du kan læse om i den lille seddel, der følger med posen.
Ideen er kort og godt, at vi gerne vil fortælle dig om de fordele, der er ved bland selv. Og her taler vi ikke om slik - men om, at du selv har rigtig stor indflydelse på de kanaler og streamingtjenester, du kan få!
At der ud over en fyldt slikpose og mere kendskab til dine muligheder også er en chance for at vinde en god præmie, gør det jo ikke mindre sjovt, vel. Så vi ses da, ikk´?

Få indflydelse på tv-kanaler og streamingtjenester

Med efterårets regn, blæst og mørke tid bruger de fleste nok lidt mere tid på tv-programmer, serier fra diverse streamingtjenester mv. Hvorfor så ikke overveje, om du kan udnytte dine muligheder i HAS endnu bedre. Vil du spare penge på streamingtjenester som f.eks.Viasat film inkl. Viaplay, HBO eller CMORE og koble dem sammen med et udvalg af tv-kanaler efter eget valg? - Og stadig til prisen for enten pakke 2 eller 3?? - Der er ganske vist lidt teknik og startomkostninger forbundet med de fleste løsninger, men i længden kan du spare en del.
 
Kom og hør mere - og fyld din slikpose - til et af de arrangementer vi har sammen med YouSee - i
      Sindal: onsdag,den 19. september kl. 12-19 v. Høj Data/Rema1000 
      Hjørringtorsdag, den 20. september kl. 12-19 v. HAS, Nørrebro 11
      Hjørring: fredag, den 21. september kl. 12-19 v. HAS, Nørrebro 11 eller
      Hirtshals: lørdag, den 22. september kl. 10-15 v. SuperBrugsen, Jørgen Fibigersgade

Vil du vide lidt på forhånd

Er du lidt nysgerrig på, hvad "bland selv" tv er, så se princippet i videoen her til højre. Her der er fokus på, hvordan du kan få streamingtjenester med.
Se også her på vores hjemmeside, hvor du kan læse om, hvordan du kan vælge mellem rigtigt mange tv-kanaler. 11 eller 35 kanaler vel at mærke til den samme pris som enten pakke 2 eller pakke 3.
Der er lidt teknik i det og nogle få startomkostninger - men tjek, hvad du kan opnå og spare på det!

Få rabat i bio med HAS

Det er rart med gode tv-muligheder med streaming og filmleje, men film skal - også - ses i biografen! Som medlem af HAS får du endnu en fordel: Vi laver i samarbejde med Hjørring Biocenter "HAS-onsdag". Her kan du købe to billetter for en billets pris - til hvilken som helst film, der går i biografen.

Første gang bliver onsdag, den 3. oktober

Vidste du i øvrigt, at vi også har et samarbejde med Hjørring Biocenter om visning af formel 1, nogle fodboldkampe mv. - hold øje ;-)

Kom nu, hvis du døjer!

Hvor mange gange skal vi sige det?
Det sker, at et medlem beklager sig på facebook eller via vores info@has.dk over i en længere periode at have haft besvær med det trådløse net i hjemmet.
Vi bringer igen opfordringen: Kom, ring eller skriv til os - ellers kan vi ikke hjælpe dig!!
Det er sjældent, at det ikke lykkes os at finde ud af, hvad der skal til.  Vi hjælper også gerne med en løsning, der passer til dit behov. Flere medlemmer haft fornøjelse af en særlig trådløs enhed, der giver et godt signal f.eks. i etageboliger mv. Det koster lidt, men man kan vælge enten at leje eller købe udstyret. 
Vil du vide mere, så kig indenfor på kontoret på Nørrebro 11 i Hjørring, skriv eller ring.
Frameld dig dette nyhedsbrev