Se dette nyhedsbrev i en browser

Kom med HAS i revy

Du har sikkert set Agnes og Edith i en af vores reklamefilm. Nu kan du også komme til at opleve dem live. HAS har nemlig billetter til Lundergårdrevyen tirsdag den 7. maj 2019 kl. 19.30 – og som medlem kan du købe billetterne til en favorabel pris. 
Hvert medlem kan få to billetter for en billets pris (normalpris 135 kr. pr. billet) og det er muligt at købe op til fire billetter på denne måde.
Salget starter tirsdag den 26. marts kl. 15.30 til 17.00 hos HAS på Nørrebro 11, 9800 Hjørring. Eventuelt resterende billetter sælges efterfølgende i kontorets åbningstid. 
Vi glæder os til at se dig.

Generalforsamling - og din mulighed for en snak

 Vi er altid glade for at få en snak med dig og andre medlemmer. Derfor kombinerer vi - som vanligt - vores generalforsamling med en "minimesse", hvor du kan få gode råd om tv og bredbånd, svar på spørgsmål mv.  
Kom og mød os: 
tirsdag, den 30. april på Vendelbohus
hvor programmet er følgende:

Minimessen åbner

Har du styr på de mange muligheder for streaming - herunder at få Netflix ind som en del af din tv-pakke og dermed spare penge? - Vil du vide mere om din hastighed på bredbånd eller om det trådløse net i hjemmet. Kom frit med spørgsmål!

Generalforsamling

Her er der ordinær generalforsamling med dagsorden efter vedtægterne. Du skal være medlem for at få adgang. Tilmeld dig og få adgangskort på has.dk eller ring på tlf. 98 90 17 77. 

HAS-prisen 2019 - du kan nå det endnu

Vi slutter aftenen festligt af med HAS-prisen for 2019! Du kan stadig nå at indstille din kandidat, et projekt, en forening mv.
Vi skal bare have dit forslag inden den 1. april. Læs mere her på has.dk.
Den nye streaming-kanal fra YouSee var ikke med på programmet i vores nyligt afsluttede forhandlinger. Vi er i dialog med YouSee om mulighederne for at få kanalen på - og vi har hørt, at der er nogle medlemmer, der spørger til den. Ikke mindst efter at det er kommet frem, at YouSee vælger at sende Premier League-kampe på kanalen. Det er ikke første gang, at fodbold er set som "icebreaker" for en ny tv-kanal!
Vidste du i øvrigt...
- at du nu kan streame dagens tv-programmer fra DR allerede fra kl. 6 om morgenen. Ganske vist med nogle enkelte undtagelser, men læs selv lidt mere om det her!
Frameld dig dette nyhedsbrev