Se dette nyhedsbrev i en browser

Glædelig jul og godt nytår

Nu er det ved at være tre år siden, vi tog et par meget store skridt i HAS. Vi skiftede til YouSee som tv-leverandør og fik eget foreningsbredbånd. Den store omstilling gav nye muligheder og nu kommer der en mere på tv-siden. Som du kan læse om længere nede, kan du nu nemlig vælge at få Netflix ind som en dele af dit sortiment i en bland-selvpakke 2 eller 3. Tænk lidt over, om det ikke skulle være noget for dig!
Vores medlemmer tog også godt imod bredbåndsløsningen. Flere og flere vælger HAS - og det er en fornøjelse at have været med til gøre det muligt, at mere end 10.000 nu er på HAS Bredbånd.
Fra bestyrelsen vil vi bare ønske dig en glædelig jul og et godt nytår - og husk: Er du glad og tilfreds med os, så fortæl det vidt og bredt. Døjer du med noget - så kontakt os. Vi hjælper gerne.

Netflix i tv-pakken - begynd bare at regne (den ud)

HBO, Vasat film og C More har i længere tid været en del af bland-selv pakkerne - og nu er det også muligt at få Netflix som streamingtjeneste.For dig betyder det, at du kan få et helt almindeligt Netflix-abonnement i den pris, du i forvejen betaler for tv.
Et lille eksempel: Du har pakke 3 til 499 kr. pr. måned og ved siden af et Netflix-abonnement til 129 kr. Skift til pakke 3 bland-selv og vælg Netflix og HBO. Nu har du stadig mindst 14 valgfri kanaler, som du f.eks. kan sammensætte med de sportskanaler, du har lyst til.
Så to streamingtjenester ind i din tv-pakke - og stadig til prisen for pakke 3!  
Vi skal nok fortælle mere om det senere. Der er en del teknik i det, men vil du høre mere allerede nu, så kontakt YouSee-butikken i Østergade i Hjørring. Folkene her er klar til at tage imod dig.
Hør Jonas fra YouSee-butikken i Hjørring på under et minut give en introduktion til Netflix som bland selv-løsning - klik på billedet her til venstre.
Der er flere andre muligheder end på boks, men det letteste lige nu er at høre mere om det i butikken. 
 
Du kan også se princippet (dog uden Netflix-muligheden) på denne youtube-video!
 

En juletradition - se i postkassen

Hvert år ved denne tid får du leveret en lille hilsen fra os i din postkasse. Det er en enkel brochure med en samlet oversigt over de tv-kanalerne i pakkerne, de mere end 40 radiokanaler og flere andre nyttige oplysninger. 
Læg mærke til, at vi igen i år lavet meget få ændringer i de tv-kanaler, du har tilgængelig. De få ændringer der er, træder i kraft i starten af januar og de få ændringer sker kanalpladser, du har indstillet dit tv til i forvejen. Det skulle altså ikke være nødvendigt at lave en kanalsøgning!
Skulle du miste brochuren, kan du få en på kontoret - og alle oplysninger er selvfølgelig også tilgængelige på www.has.dk

Har du hilst på Edith og Agnes?

Så du juleklippet med Edith og Agnes - ellers er der ingen grund til at fortvivle: Alle afsnit kan i ro og mag ses på vores hjemmeside her! Det er ikke så lidt Edith har fået ud af sit bekendtskab med HAS - det bliver du også helt overbevist om, når du ser Edith og Agnes' nytårshilsen. Den kan ses på HAS-kanalen på kanal 12, på facebook og på hjemmesiden fra den 27. december. Glæd dig.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev