Se dette nyhedsbrev i en browser

Ha' en god sommer

De fleste vil have bilen set efter og vedligeholdt på et lokalt værksted. Et sted, hvor man kommer til at kende folkene og omvendt. Hvor hjælpen er der, når man har brug for den!
Sådan har vi det med tv og bredbånd. I HAS får du god og lokal service. Vores foreningsbredbånd er blevet taget godt imod, og vi hører ofte nye fortælle, at de er glade for vores service og imødekommenhed - og at det er rart, at teknikeren først kører, når det virker. 
Det virker bare, og antallet af tilsluttede medlemmer stiger og stiger!!

Husk web-tv - også oplagt på ferien

Mange har set, de fordele web-tv giver: Se dine tv-kanaler på pc, smartphone eller ipad. Start-forfra, lej en film eller se tv-programmer fra arkiv. Men vidste du, at du kan tage det hele med på ferien? Det gælder særligt tv-sening her i landet, men også i udlandet kan enkelte kanaler ses på den app, som du henter til din pc, telefon eller ipad.
Holder du ferie i sommerhuset, kan du med en internetforbindelse med trådløst wi-fi også koble en chromecast på og se de tv-kanaler, du har derhjemme. Det er temmeligt vanedannende. Se mere - klik her!

Nyt på telefonfronten

Dit medlemskab af HAS giver flere fordele - nogle er på vej, andre er der allerede. Vidste du f.eks.:
  • at vi har i dag har et samarbejde med firmaet Evercall om fastnettelefoni. Dette samarbejde udvider vi nu, så det også kommer til at omfatte mobiltelefoni til gode priser.
Vi sætter snart mere på hjemmesiden og info-kanalen om det - se hjemmesiden om telefoni her.
Vidste du, 
  • at samarbejdet med YouSee giver dig fordele ved køb af mobiltelefoner
  • at tv-box'en fra YouSee giver mulighed for direkte kobling til Netflix, HBO Nordic mv.
  • at du nu kan leje flere YouSee tv-bokse, hvis du har brug for det.
Kontakt YouSee-butikken i Østergade, Hjørring, hvis du vil vide mere om disse muligheder eller kontakt HAS-kontoret, Nørrebro 11.

Få bedre wi-fi i hjemmet

Er du ramt af, at det trådløse ikke helt fungerer efter hensigten, så kontakt os. Det er sjældent, at det ikke lykkes os at finde ud af, hvad der skal til.  Vi er parate til at besvare spørgsmål om wi-fi og hjælper med en løsning, der passer til dit behov.
Blandt andet har flere medlemmer haft fornøjelse af en særlig trådløs enhed, der giver et godt signal f.eks. i etageboliger mv. Det koster lidt, men man kan vælge enten at leje eller købe udstyret. 
Vil du vide mere, så kig indenfor på kontoret på Nørrebro 11 i Hjørring, skriv eller ring ;-)

Glæd dig til foreningsarrangement

Vi har gjort det med succes før. Og nu har vi igen planer om at lave et biografarrangement! 
Det bliver en premiere på en stor nordisk film, som vi vil tilbyde i samarbejde med Copydan Verdens TV - så følg med på vores info-kanal eller hjemmeside! 
Læg i øvrigt mærke til vores tætte samarbejde med Hjørring Biocenter, som giver mulighed for at se udvalgte motorløb, fodboldkampe mv. - på en rigtig storskærm!

Vi holder åbent i ferietiden

Har du spørgsmål, problemer, ønsker om at blive tilsluttet bredbånd? - Eller har du brug for hjælp til tv eller bland selv - ja, så kan vi glæde dig med, at vi også er her hele sommeren også. Der er "ferieåbent" på kontoret, så ring på 98 90 17 77, skriv på info@has.dk eller kom på kontoret på Nørrebro i vores almindelige åbningstid.
Et stabilt tv-signal, gode valgmuligheder, rigtige priser og - ikke mindst tilfredse medlemmer - det er det, vi kan li'!
Skal du bare slappe af i ferien? - Brug lidt tid på at se, om du ikke også skal være en af de mange, der bruger tv-stikket både til tv og bredbånd! Gør du det allerede, så brug lidt tid på at tjekke, om der er muligheder og løsninger, som du har overset. Vi gætter på, at det er der...
Vi holder ikke ferie - du kan kontakte os, når du vil :-)
Frameld dig dette nyhedsbrev