Se indholdet i en browser

Du får en ny fordel som medlem af HAS

Vi er en forening. Det er vigtigt at huske, når vi bliver oversvømmet med tilbud fra nær og fjern, hvor "forretningen" er det vigtigste. Vi gør, hvad vi kan for at give dig det, du har brug for. Vel at mærke, hvis det handler om tv-kanaler eller bredbånd. Det er og har været vores hovedopgave. For TV i mere end 40 år - bredbånd i 5 år. Som medlem har du haft nogle fordele, du kan vælge til. Nu kommer en mulighed mere - tyverialarm i hjemmet - se sidst i dette nye medlemsnyt.

Fortsat stærke priser på TV

10 kr. pr. måned. Det er den prisstigning, som HAS kommer med fra nytår på tv-pakker. I forhold til prisudviklingen og den pris, som konkurrenterne har, så kan medlemmerne være ganske tilfredse. Selv om man ikke uden videre kan sammenligne, så er det, det du skal betale i 2021 ikke meget anderledes end i 2018 og 2019. Den største forskel ses i pakke 3, hvor der sidste år var et kraftigt prisfald da pakken fik færre tv-kanaler efter YouSees brud med Discovery.
Vi omdeler som vanligt en folder mellem jul og nytår med priser og kanalmønster.

Tag regnemaskinen frem

Du kan godt gætte, hvad der er fælles for TV 2 Play, Netflix, Viaplay, C More, Fox+ og HBO Nordic? - Ja, det er streamingtjenester, du kan abonnere på. Men hvad mere??
Jo, et andet fællestræk er, at du kan vælge en "bland-selv"-løsning med de streamingtjenester, du foretrækker.
Hører du til dem, der ved siden af en tv-pakke også betaler for f.eks. Netflix eller HBO, så bør du tage et alvorligt greb i regnemaskinen. Du vil nemlig sikkert kunne drage økonomisk fordel af at "trække" dine streamingtjenester ind i en "bland selv-løsning".
De forskellige tjenester koster point - men har du valgt "bland-selv 36", har du sjovt nok 36 point at bruge. Det giver dig gode muligheder for både at spare penge på ekstra abonnementer og samtidig har du point nok til dine foretrukne tv-kanaler. Det er oplagt - ikke mindst for de sportsinteressede, de mange film- og serienørder, men ikke mindst for børnefamilien.
Du kan læse mere på vores hjemmeside. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Vi bliver flere og flere

Stadig flere vælger HAS som bredbåndsleverandør. Siden foreningen selv overtog opgaven fra Stofa med at levere bredbånd til medlemmerne er antallet af "bredbåndskunder" kun gået en vej: Op.

- Nu opererer vi ikke med begrebet kunder, fortæller formand Kurt Larsen. Og det tror vi betyder noget. Pris spiller en rolle, når folk vælger, men vigtigere er det nok, at vi er hurtige til at hjælpe, hvis vores medlemmer har problemer f.eks. med det trådløse net. Vi skal hjælpe til med, at det virker - og ikke tjene stort på den enkelte. 

Prisen har været i ro siden 2016, mens den leverede hastighed til gengæld er sat i vejret.

Tyverialarm i hjemmet - gennem HAS

En tyverialarm i hjemmet beskytter effektivt dine værdier og giver tryghed. Som noget helt nyt tilbyder HAS nu i samarbejde med El-service Nord et professionelt alarmsystem. Det er en god gennemsigtig løsning uden månedlige gebyrer. Som udgangspunkt er der to forskellige pakker, du kan vælge mellem og til hver løsning er der mulighed for at tilkøbe elementer, så du får det, der passer til dit hjem.

Som medlem kan du få rentefri finansiering af din alarm. Beløbet er opdelt i to: 1.195 kr., der afregnes direkte med El-service Nord, som også sørger for rådgivning og montering. Resten af beløbet opkræves sammen med dit bredbånd/tv-pakke i et abonnement på 24 måneder med enten 125 kr. eller 200 kr./md. - afhængigt af, hvilken løsning, du vælger.

Vidste du i øvrigt, at udgifterne til installation kan trækkes fra i skat som håndværkerfradrag? 

Se mere på www.has.dk -> Foreningen -> Medlemsfordele.

Psst... Har du husketeb anden af vores medlemsfordele:"HAS-onsdage". Det giver dig mulighed for at komme i biografen til halv pris første onsdag i hver måned - og det er snart!

HAS-priser uddelt

Vi har nu overrakt årets sidste HAS-pris. Som mange vil huske, har foreningen på baggrund af den gode tilslutning, der har været til foreningens bredbånd, valgt at oprette HAS-prisen, som nu har været uddelt i 3 år. Prisen er i år givet til 5 modtagere, der hver har fået 10.000 kr. 

Årets modtagere var:

  • Hirtshals Jollehavn
  • Home-Start Hjørring
  • Foreningen Jordforbindelsen
  • PV81
  • Bjergby Rideklub 
Frameld dig dette!