Se dette nyhedsbrev i en browser

Mere påske-tv med hjælp fra YouSee

YouSee lukker op for en lang række tv-kanaler i påskeugerne. Det sker for at give danske tv-seere mulighed for at følge med i det daglige nyhedsflow og give mere underholdning til børn og voksne. Dejligt i denne tid, hvor vi bliver opfordret til at holde os mere hjemme. Dette tiltag kommer også til at gælde for dig, der er medlem i HAS og abonnerer på en tv-pakke.

Tv-kanalerne TV2 News og Disney Channel blev tidligere gjort tilgængelig for alle - og i perioden 3.- 17. april kommer der flere frie tv-kanaler, f.eks. filmkanaler fra Viasat og CMORE.

Du får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, og de kan også ses på YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk - læs mere på has.dk.

Se tv flere steder samtidigt

I denne tid vil det måske være på plads at minde dig om web-tv. Har du en tv-pakke fra HAS, så har du også adgang til at se tv flere steder på samme tid - og lige, hvor det passer dig. 

Er I flere om at konkurrere om fjernbetjeningen? - eller vil du bare gerne følge nyhederne på TV 2 News på din telefon eller ipad i stedet for fjernsynet, uanset, hvor du er? Eller vil du se en film eller et tv-program på et andet tidspunkt? Så skal du i gang med at bruge web-tv, hvis du ikke allerede gør det. Brug lidt af din tid på at undersøge de fordele, det giver ved at klikke på dette link. Med en beskeden  indsats fra dig, får du mange nye muligheder!

DRTV på boks, web-tv og yousee.dk

Som noget nyt kan du nu se DRTV direkte på YouSees tv-boks, i TV- og film-app'en og på din pc. Indtil nu har du været nødt til at skifte til DRTV's app, hvis du ville streame serier eller se udsendelser fra DRs arkiv, men nu ligger det altså smart samlet i en løsning. 
Det er lidt forskelligt, hvordan du finder DRTV alt efter om du bruger YouSees tv-boks eller TV og film'app. Se hvordan du gør her!

Se tv fra vores nabolande

Kom tæt på skuespilleren bag ”Wallander”, oplev elge vandre langs en gammel skovstrækning fra Kullberg til Västernorrland, eller følg de tyske Wehrmacht-soldater indbyrdes venskaber og kærlighedsrelationer i slutningen af krigen. Uanset om du er til historie, portrætter, naturdokumentarer, komedier eller krimier, byder NabolandsKanalerne på et væld af spændende programmer i påsken.

NabolandsKanalerne er en fælles betegnelse for vores nabolandes største tv-kanaler, det vil sige SVT1, SVT2, NRK1, ZDF, ARD, TV2 Norge, TV4 Sverige, NDR, Arte og RTL. Vi har samlet nogle eksempler på gode påskeprogrammer i en kort oversigt, som du kan se på HAS-kanalen - kanal 12.

Vi er her stadig...

Vores bredbånd og tv klarer rigtigt fint den øgede belastning her, hvor langt flere børn og voksne er hjemme med skoleopgaver og arbejde. Skulle du få brug for hjælp til tv eller bredbånd, så er der følgende muligheder i den kommende tid:
 
Mandag - onsdag op til påske: Her gælder de sædvanlige åbningstider. Kontakt os telefonisk, på mail eller på messenger. Kontoret er lukket for personlige henvendelser - du ved hvorfor. Men kontakt os for at aftale nærmere, hvis du skal hente eller levere udstyr. 
Påskedagene fra torsdag til og med mandag: Det letteste er at skrive til os på support@has.dk, eller med en privat besked på facebook. Vi er klar mellem 9 og 16.
Frameld dig dette nyhedsbrev