Se dette nyhedsbrev i en browser

Indtryk fra Naturmødet

Når årets Naturmøde 2018 løber af stablen i Hirtshals de næste dage, er HAS naturligvis på plads. Vi sætter videoen for øjet og samler indtryk fra torsdagens arrangementer. Du kan se det på HAS-kanalen torsdag og fredag aften mellem kl. 18.00 og 20.00.  – men hvis du vil se det live, så må du en tur til Hirtshals i det gode vejr. Tag børn og børnebørn med - der er nok at se og opleve.

Læs meget mere om hele arrangementet lige her.

Tag dine tv-programmer med - nu også i udlandet

Det kan være svært i det her vejr at forestille sig, at du vil tage på ferie udenlands.
Sker det alligevel, så husk, at du kan tage alt indhold i din tv-pakke med, hvis rejsen foregår til et andet land i EU.
Nu kan du følge de danske fodboldlandskampe, se næste afsnit af yndlingsserien og holde dig dig opdateret på de lokale nyheder, selvom du slikker sol ved den franske riviera. Det kræver bare, at du får installeret app’en YouSee TV og Film på din telefon eller tablet, så du kan se web-tv. 
For at YouSee kan få bekræftet, at du er medlem af HAS, skal du lave et login. Se, hvordan du gør det!

Og nu vi er ved det... Fodbold i 4K

Snart rammer fodboldfeberen hele verden - og også her kan det være rart for "fodboldtosser" at vide, at de kan se kampene på pc, telefon eller tablet, hvis tv-skærmene skulle være blokeret af andre mindre fodboldinteresserede.
Men den gode nyhed: Har du den nye YouSee-tv boks med 4K og et tv, der understøtter 4K eller Ultra HD, så får du et ekstra stærkt argument for at se kampene fra TV2: De bliver nemlig vist i en ekstraordinær flot billedkvalitet. Har du ikke boksen endnu, så kan den bestilles hos YouSee og det koster 30 kr. om måneden.
Se mere på digitalt.tv - og se tidspunkter for alle kampene på TV 2 her.  

Vi sponserer den gode forbindelse

Hov – glemte lige at prale lidt under omtalen af Naturmødet!
Alle stande på Naturmødet har fået adgang til trådløst wi-fi fra HAS – så vi sikrer den gode forbindelse fra Hirtshals og ud i verden ;-)
Har du brug for hjælp til din trådløse wi-fi hjemme hos dig selv, så kontakt os, så vi kan finde en løsning.
Frameld dig dette nyhedsbrev