Se dette nyhedsbrev i en browser

Vi er klar til at hjælpe...

Vi tager - som resten af landet - regeringens opfordringer vedr. corona-virus meget alvorligt, men gør vores bedste for at begrænse konsekvenserne for jer. Der er indført nogle foranstaltninger på vores kontor på Nørrebro - både for vores ansattes og medlemmernes sikkerhed. 
Vi har åbent som normalt, men prioritér at kontakte os telefonisk, på mail eller på messenger i stedet for personlig henvendelse. Rigtigt meget kan  løses over telefonen eller over fjernsupport.
Har man behov for afhentning af udstyr, så kontakt os og aftal nærmere.
Allerede aftalte teknikerbesøg gennemføres, hvis medlemmerne ønsker det. Vi kontakter alle medlemmer, som har booket en teknikertid, før vi kommer.

TV 2 News og Disney Channel til alle medlemmer

Med baggrund i den usædvanlige situation vi alle står i, har youSee har valgt at give alle medlemmer adgang til TV 2 News og Disney Channel.

TV2 News ligger på kanalplads 200 (Eventkanalen) og Disney Channel ligger på kanalplads 24 (ekstrakanalen). På TV2 News kan du nemt få et overblik over udviklingen af coronavirus og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt. På Disney Channel sendes underholdning til børn. Resten af marts måned ligger de to tv-kanaler på de to kanalpladser, der kan ses af alle medlemmer uanset, hvilken tv-pakke, de abonnerer på. De findes også på web-tv og tv-boks.  

NB: TV2 News ligger stadig også på kanalplads 9 (som medlemmer med pakke 2 og 3 plejer at se den på) og Disney Channel kanalplads 23 (som medlemmer med pakke 3 plejer at se se den på).

TV 2 Play på attraktive vilkår

Få TV2 Play Favorit + Sport til en yderst fordelagtig pris ved at tilmelde dig gennem HAS: 39 kr. mod normalpris 179,- pr. md. Tilbuddet gælder for alle medlemmer af HAS med pakke 2 eller pakke 3. Har du en Bland-selv pakke er det desværre ikke muligt at bruge dette tilbud, men YouSee har offentliggjort, at du i løbet af 2020 vil kunne vælge TV2 Play som en del af din Bland-selv pakke – vi kender desværre endnu ikke datoen for dette.

Tilmelding kan ske på https://has.dk/selvbetjening/mithas/. Har du ikke fået en kode til vores selvbetjening, kan den også bestilles derinde. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. 98 90 17 77 for hjælp til bestilling.
 
Bemærk: Hvis du har i forvejen har et TV2 Play-abonnement, skal dette først opsiges på TV2 Play's hjemmeside.

HAS-prisen igen igen

Igen i år kan lokale ildsjæle og foreninger indenfor sport, musik eller kultur søge om at få del i HAS-prisen. Prisen er på 50.000 kr. og det er efterhånden allerede blevet en tradition, at prisen deles mellem flere modtagere.

– Har du et projekt, som du mener trænger til støtte eller er der en særlig ildsjæl, der i det daglige gør noget udover det sædvanlige, og som du synes kunne fortjene lidt opbakning, er du velkommen til at indstille projektet eller vedkommende til prisen, fortæller HAS’ formand, Kurt Larsen.

Det er kun tredje år, at prisen uddeles. Prisen blev af indstiftet af bestyrelsen for at takke for den store opbakning HAS fik, da bestyrelsen valgte selv at udbyde bredbånd. Se mere om, hvordan du søger her! - ansøgningsfristen er den 1. april. 

Sort skærm fra 31. marts - hvis tv'et er af ældre dato?

Vi får nogle henvendelser fra medlemmer, der vil høre, om de bliver ramt af den frekvensomlægning, der særligt rammer tv-apparater fra før 2012. Frekvensomlægning træder i kraft den 31. marts og vil betyde, at tv-appareter, der ikke har DVB-T2 viser sort skærm. Og nej, de medlemmer, der får tv fra HAS, bliver ikke ramt. Det får kun konsekvenser for tv-seere, der henter tv-signalet fra egen tv-antenne - ikke vores medlemmer, der får det via kabel. Så tag det roligt ;-)

Medlemsmøder og generalforsamling

Nogle planlagte medlemsmøder i slutningen af marts eller starten af april må - som konsekvens af den situation, vi står i - selvfølgelig udskydes. På møderne ville vi have fortalt om muligheder for streaming, men det må vente. Vi håber at få lejlighed til at afholde møderne senere.
Vores generalforsamling er fastsat til den 29. april og indtil videre gør vi de ting, vi skal i den forbindelse. Det betyder, at du på vores hjemmeside og på HAS-kanalen på kanalplads 12 kan se, at vi minder om, at forslag til generalforsamlingen skal fremsendes inden den 1. april. Tiden vil vise, om og i givet fald hvordan vi bliver i stand til at holde generalforsamlingen. Der er for tidligt at forholde sig til - vi må se tiden an.
Frameld dig dette nyhedsbrev