Se dette nyhedsbrev i en browser

HAS-onsdage i bio

Vi har holdt sommerferie med HAS-onsdage i Hjørrig Biocenter. Og selv om det nu er kommet til at hedde Movie House, så synes vi stadig, at der er en god forbindelse mellem HAS og film på storskærm. 
Glæd dig derfor til, at du som medlem af HAS igen kan komme i biografen og købe to billetter for prisen for en. Som sædvanligt gælder det den første onsdag i hver måned. Vi starter her i september og fortsætter ind i foråret 2020. 

Bolden ruller endnu mere på Xee

Er du en af de fodboldglade medlemmer, så har du sikkert styr på, at Xee sender kampe fra Premier League. Fra lørdag den 14. september kl. 15.30 kan danske fodboldfans også se Bundesligakampe på kanalen.
Hos den forholdsvis nye kanal er man glade for, at man nu også hver lørdag kan vise spændingsfyldte opgør fra en anden af verdens bedste ligaer.
Xee kan ses på kanalplads 54 - og der er meget andet på kanalen end fodbold. Flere store og nye serier er på vej, så det er bare med at følge med.
Ny mulighed for 4K-kvalitet
Har du en Bland Selv-pakke, kan du nu vælge, om du vil se sport i 4K-kvalitet: Viasat Ultra HD er ny kanal i Bland Selv, og sender kampe fra Superligaen, Premier League, Champions League og fra Formel 1. 
Kanalen sender i ultra HD-kvalitet - en kvalitet, der er uovertruffen og giver en tv-oplevelse i særklasse. Viasat Ultra HD sender sportsindhold, som også vises på Viasats andre kanaler.
For at få glæde af Viasat Ultra HD skal du have den nyeste YouSee Tv-boks (Humax 4000 tv-boks) eller et YouSee Kort. Desuden skal ens tv understøtte Ultra HD/4K.
Visat Ultra HD kan ikke ses med YouSee Tv & Film-appen, men dens indhold kan ses på Viasats andre tv-kanaler og på den måde ses via appen. Det er ikke muligt at vælge Viasat Ultra HD som Ekstrakanal.

Ændringer og nyheder i Bland Selv-udbuddet
  Viasat Ultra HD kan vælges i Bland Selv og koster 1 point
  Kanalen Dantoto har skiftet navn til Sport Live
  MyZen TV er en ny kanal i Bland Selv og koster 1 point

24Nordjyske lukker...

Det er længe siden, at Nordjyske Medier har meddelt, at de har valgt at lukke for nyhedskanalen 24NORDJYSKE. Lukningen sker med udgangen af august. 

Kanalen har siden 2003 sendt lokale nyheder via kabel-tv. Lukningen sker på grund af det ændrede tv-marked, da det ikke længere er muligt at få økonomien i kabel-tv til at hænge sammen, fortæller man fra mediehuset. 
Enkelte medlemmer har allerede spurgt, om prisen nu bliver lavere eller om der kommer en anden kanal i stedet. Her tog vi på forskud Xee på som ny kanal tidligere på året - ikke mindst af hensyn til vores sportsinteresserede medlemmer og det øvrige indhold, som du kan læse om herover.
Kanalplads 24 bliver altså tom indtil videre.
Vidste du i øvrigt...
- at vi altid har et godt råd til dig, der synes, at din trådløse forbindelse burde være bedre. Kontakt os på kontoret og hør nærmere. Læs mere på linket her om at få bedre trådløs forbindelse i hjemmet.
Frameld dig dette nyhedsbrev