Se dette nyhedsbrev i en browser

Ny aftale - og ja, vi fortsætter med YouSee...

Medlemmerne kan ånde lettet op. Der er nemlig nu indgået en ny tre-årig aftale mellem YouSee og HAS og derfor sker der ikke gennemgribende ændringer på leverancen af tv-signalerne. 
- Det er vi rigtigt glade for, fortæller formand Kurt Larsen, for det betyder meget for vores medlemmer, at de ikke igen skal igennem et skifte, som det vi lavede for nogle år siden og som omfattede tv-kanaler, bokse mv.
Medlemmerne har taget godt imod de nye tiltag, der fulgte med aftalen for tre år siden. Det er f.eks. gode muligheder for selv at bestemme, hvilke tv-kanaler, man vil have, web-tv med muligheder for start-forfra og for at se tv-programmer fra arkiv, YouSees tv-boks mv.  Bestyrelsens beslutning om at forny aftalen sker ud fra både en økonomisk og en teknisk vurdering.
– Vi mener, at vores medlemmer her får nogle af de bedste og bredeste muligheder for selv at vælge tv-løsning til en pris, der hører til landets laveste, når man ser på indhold, slutter formanden.
Vicedirektørerne Eva Birgitte Bisgaard og Thomas Neve fra YouSee flankerer Kurt Larsen og Brian Thomasberg fra HAS.

Priserne i 2019

Medlemmerne i HAS kan også næste år glæde sig over at have nogle af landets laveste priser på tv og bredbånd. Priserne på bredbånd blev sat ned da foreningen lavede eget bredbånd i 2016 og siden har der ikke været prisstigninger.
 
På tv-siden ser det lidt anderledes ud i 2019. Her stiger prisen med 10 kr. pr. måned uanset hvilken tv-pakke, man har. Stigningen skyldes - igen i år - i stor udstrækning, at priserne til Copydan vokser, hvilket ligger udenfor bestyrelsens mulighed for at forhandle om.

Indholdet i tv-pakkerne

 Vi gør, hvad vi kan for at undgå store ændringer i tv-pakkerne. Der er ingen grund til at genere mere end højst nødvendigt - og har du lyst til en helt anden sammensætning af din tv-pakke, så kan du jo gøre det med de muligheder, vi har.
Men lidt sker der fra 2019:
Pakke 1: Comedy Central er tilføjet og fra 2019 skifter den navn til Paramount Network. Udover tv-kanalen giver den adgang til gratis streaming af film og serier på YouSees app og tv-boks.
Pakke 2: Ingen formelle ændringer - men ændringen i pakke 1 kan selvfølgelig også ses her.
Pakke 3: TNT udgår, da kanalen lukker. BBC Earth kommer i stedet på kanal 32. BBC World News kommer også ind som ny kanal - på kanalplads 58.

Hils på Edith og Agnes

Vi har fået et par hyggelige damer til at fortælle om livet med HAS. Mange kender allerede Agnes og Edith fra Lundergårdrevyen, og nu er de også gået til filmen.
I en række korte webepisoder får vi et indblik i deres oplevelser med tv, bredbånd og web-tv. Rigtigt fornøjeligt - se selv filmen her eller gå på vores hjemmeside, hvor vi lægger de små episoder på lidt efter lidt.  

Få rabat i bio med HAS

Så nærmer vi os igen den første onsdag i måneden. Husk den fordel, du har som medlem af HAS - nemlig vores "HAS-onsdag", som vi laver i samarbejde med Hjørring Biocenter. Her kan du købe to billetter for en billets pris - til hvilken som helst film, der går i biografen.

Næste gang bliver onsdag, den 7. november! For flere detaljer - se vores hjemmeside her!

Frameld dig dette nyhedsbrev