Se dette nyhedsbrev i en browser

Vi vil gerne hilse på dig :-)

Vi er glade for at få en god snak med dig og andre HAS-medlemmer. Har du tid og lyst, så kom og lad os hilse på hinanden onsdag, den 18. april
Igen i år kombinerer vi vores generalforsamling med en lille messeaktivitet. Komog få svar på spørgsmål mv. om eftermiddagen, og har du lyst til at høre mere om foreningens aktivitet og økonomi, så kan du også deltage generalforsamlingen.
Begge dele foregår i Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen, Hjørring.

Minimessen åbner

I teatrets foyer er vi parate til at tage imod dig. Kom frit og stil alle dine spørgsmål til konsulenter fra YouSee, til bestyrelsen for HAS og medarbejderne på kontoret.

"Bland selv" og web-tv

Mange har allerede set fordelene ved "bland-selv" Det er en løsning, som mange vil have glæde af. Det giver dig muligheden for selv at vælge enten 11 eller 36 kanaler og/eller streaming-tjenester fra YouSee. Prisen er den samme som enten pakke 2 eller 3.
Du kan også få mere at vide om web-tv. Der er overraskende mange, der ikke bruger det - og det er både synd og skam, synes vi i bestyrelsen. Ikke mindst, når det er noget, du betaler for via den tv-pakke, du har. Web-tv gør, at du kan se dine tv-kanaler flere steder samtidigt og med mulighed for at forskyde tv-sening, til et tidspunkt, der passer dig.
Få klar besked om  web-tv, bland selv og hvad du skal være opmærksom på. Konsulenterne fra YouSee stiller op og vil gerne hjælpe dig!

Køber du mere end du har brug for?

Du kender godt reklamen om det, ikk'? Tænker du også på, om du betaler for flere TV-kanaler eller mere bredbånd end du har brug for? Kom og få en gennemgang af dit abonnement hos vores medarbejdere fra kontoret - måske kan du spare nogle penge? Vi hjælper dig gerne til den løsning, der er bedst for dig.

Hjælp til en god løsning gælder også wi-fi

Vi er også parat til at besvare spørgsmål om wi-fi og hjælper med en løsning, der passer til netop dit behov. Vi kan også med det samme tjekke, om din forbindelse er god og i orden.

Generalforsamling

Kl. 19 er der ordinær generalforsamling med dagsorden efter vedtægterne. 
Adgang til generalforsamlingen kræver medlemskab. Tilmeld dig og få adgangskort på has.dk eller ved at ringe på tlf. 98 90 17 77.

Vi slutter festligt...

Lige efter generalforsamlingen deler vi for første gang HAS-prisen ud til ildsjæle og foreninger, der gør en forskel i Hjørring Kommune. Vi håber, at du har lyst til at deltage i denne del også, så modtagerne af i alt 50. 000 kr. kan blive hyldet for deres fremragende indsats! Så kom - husk at tilmeld dig.
I disse databehandlertider...
Du får denne mail fordi du på et tidspunkt har sagt ja til, at vi må sende nyheder fra foreningen til dig. Er du ikke enig - eller ønsker du ikke at fortsætte med at modtage disse mails, kan du afmelde dig ved at klikke på linket herunder. Gør du ikke noget, vil vi regne dig som en af vores trofaste modtagere ;-)
Frameld dig dette nyhedsbrev