Se dette nyhedsbrev i en browser

Underholdning og Premier League på ny kanal

Du har måske allerede opdaget det: Xee er kommet på hos HAS som ny tv-kanal. Der er lavet en aftale med YouSee om at få kanalen på vores sendeflade - foreløbig for resten af året. 
Den kan ses i alle tre tv-pakker, og den er selvfølgelig også tilgængelig på webtv, og har du en tv-boks skulle der endda være flere muligheder.. 
Nyheden vil nok ikke mindst glæde de mange, der kan lide at se fodbold: Udover underholdning vil halvdelen af de engelske kampe fra Premier League blive vist her. Resten sendes på TV3+ og TV3 Max, 

Et godt år for foreningen...

Deltagerne på årets generalforsamling forleden fik igen gode meldinger fra bestyrelsen. Det går godt med bredbånd, hvor antallet af nye tilsluttede fortsat stiger, så vi nu har over 10.000 medlemmer på, der er lavet en ny 3-årig aftale med YouSee om tv, web-tv, start-forfra mv. og økonomien er rigtig god. 
Foreningen har nu afskrevet de investeringer, der blev lavet ved etableringen af eget bredbånd. Det er sket samtidig med, at alle medlemmer har en besparelse på ca. 20 mio. kr. årligt.
Lidt kritik og debat var der dog også plads til. Se om hvad i pressemeddelelsen her!

5 modtagere af årets HAS-pris

Efter årets generalforsamling blev HAS-prisen uddelt. Over 40 forskellige projekter, foreninger og personer var indstillet. Prisen på 50.000 kr. blev udloddet i 5 lige store portioner og gik til Hjørring Badmintonklub, ungdomsforeningen Nemizis og Aktivitetshuset Solhjem.
De sidste gik til to ildsjæle, der hver har stor betydning for det lokalområde, de er i: Nemlig tidligere halbestyrer Henning Sigsgaard, Tornby og Flemming Andreasen, Horne KFUM.

TV2 Nord: Lokalt bredbånd hitter

Vi havde den store fornøjelse, at TV2 Nord gerne ville lave et indslag os - og det skete så samme dag, der var generalforsamling. Vi kunne godt have ønsket, at mange flere af vores pointer var kommet med i indslaget, men vi ved godt, at tiden er begrænset.
Havde indslaget været længere, ville I have hørt om vores service, overvågning af nettet og at der lige nu slet ikke er behov for de høje hastigheder, som konkurrenterne gerne vil sælge til overpris.
Vil du se indslaget, så klik her - eller på logoet her til højre.

HAS-bio holder ferie

Vores HAS-onsdage i biografen, hvor 2 billetter kan købes for prisen for en, holder ferie de kommende måneder. Vi starter igen til september. Vi skal nok minde jer om det på www.has.dk, på vores facebookside og her i nyhedsbrevet, så du ikke går glip af muligheden ;-)
God sommer.
Vidste du i øvrigt...
- at vi i denne tid laver "bland-selv"-arrangementer i Hirtshals, Sindal og Tårs. Vores medlemmer i disse byer/områder kan her komme og høre mere om tv og mulighederne for at blande f.eks. Netflix med i en økonomisk attraktiv løsning. Kom endelig, hvis du bor i området.
- Og til dem i Hjørring og omegn: Vi ses vel til Kulturnatten den 29. maj. 
Frameld dig dette nyhedsbrev