Se dette nyhedsbrev i en browser

Giv os nu lige en chance...

Der er nok ikke mange, der ikke har hørt om kampen mellem YouSee og Discovery.
I dagens medier kan man læse, at det ikke er lykkedes parterne at indgå en aftale endnu. Det betyder, at YouSee nu bliver nødt til at varsle sine kunder om, at Discoverys tv-kanaler ikke vil være tilgængelige fra den 1. januar.
Om slagsmålet mellem de to store handler om pris, tilgængelighed, rettigheder, markedsstrategi eller lignende, er svært at svare på. Den aftale, som bestyrelsen i HAS har indgået med YouSee giver os heldigvis andre muligheder end mange andre foreninger og YouSees privatkunder. Som det fremgår herunder arbejder vi på nogle ideer - men vi er ikke færdige endnu.
Så det, vi beder dig og vores mange andre medlemmer om lige nu, er at have lidt tålmodighed. Lad os lige få en chance for at sondere terrænet og finde den bedste løsning for dig og vores forening.  Vi har et møde med YouSee i denne uge - og så vender vi mulighederne.
 
Vil du selv læse mere om YouSee/Discoverysagen, så klik her og gå til recordere.dk

Følg selv med

Vi gør, hvad vi kan for at holde dig opdateret på situationen om tv-kanalerne fra Discovery. På vores hjemmeside kan du læse følgende:  

HAS har i indeværende uge forhandlinger med YouSee og andre leverandører om mulighederne for fortsat at kunne levere kanalerne fra Discovery. Ligeså snart der er en afklaring, omkring hvordan det ser ud med kanalsammensætningen for 2020, melder vi selvfølgelig dette ud til medlemmerne.

Og vi har også gentaget vores budskab om, at  – hvis kanaludbuddet ændrer sig væsentligt fra det nuværende - vi så åbner for, at man kan melde sig ud af foreningen fra den 31.december uden yderligere binding. Men vi arbejder hårdt på, at det ikke bliver en nødvendig løsning for dig.
 

- og så da i øvrigt tak for sidst!

Vi må da huske at sige tak for sidst!
Rigtigt mange kom forbi HAS' og YouSees stand på Hjørring Messen - det blev til gode snakke om rigtigt meget. Og så havde vi den fornøjelse, at en hel del også valgte at deltage i vores konkurrence om gode præmier. 
Lasse Egholm løb med det fine tv fra LG og fik det leveret på adressen af Jakob fra HAS' kontor!
Alle andre præmier er også udtrukket og udleveret. Tillykke til alle. 
Husk...
- at vi altid har et godt råd til dig, der synes, at din trådløse forbindelse burde være bedre. Kontakt os på kontoret og hør nærmere. Læs mere på linket her om at få bedre trådløs forbindelse i hjemmet.
Frameld dig dette nyhedsbrev