FAQ

Generelle spørgsmål

1Hvornår modtager jeg næste opkrævning?
Som udgangspunkt betales abonnement kvartalsvis, og opkrævningerne falder d. 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober.
2Jeg skal flytte - hvad gør jeg?
Ønsker du at få dit abonnement med dig, kan dette gøres uden omkostninger, så længe den nye adresse har været tilsluttet HAS. Flytning kan i så fald som regel foretages inden for få dage, men vi anbefaler at kontakte os mindst en uge før indflytning for at være sikker på at have signal til rådighed. Ønsker du at opsige dit abonnement eller vil læse mere om betingelser ved flytning, så klik her.
3Hvordan får jeg indflydelse på foreningen?
Du kan få indflydelse på foreningens fremtid ved at deltage i den årlige generalforsamling, hvor der bliver valgt bestyrelser og diskuteret forslag. Vi tager selvfølgelig også meget gerne i mod ris, ros og forslag. Læs mere om generalforsamling her.

Spørgsmål til bredbånd

1Hvad koster det at få HAS Bredbånd?
For langt de fleste koster det 0,- at blive tilsluttet HAS Bredbånd! Så længe der tidligere har været TV og/eller bredbånd fra HAS på adressen, så er du næsten allerede klar til at få bredbånd fra HAS. Hvis der allerede er lavet et datastik, skal du blot have fat i et modem. Hvis ikke, så kommer en af vores venlige teknikere forbi og laver det - og det er både hurtigt og gratis! Har der ikke været en tilslutning til HAS på adressen før, laves det gratis (maks. 30 meter), så længe adressen er inden for HAS' forsyningsområde. Kontakt os for mere information.
2Er der hastighedsgaranti på HAS bredbånd?
Ja! Så længe din installation er i orden, så kan vi levere den hastighed, du betaler for. Hvis ikke du måler den korrekte hastighed, så kommer vi og fikser det! Hastighedsgaranti forudsætter selvfølgelig en kablet forbindelse med med udstyr der kan trække den valgte hastighed. Læs mere om dette og foretag en hastighedsmåling her.

Spørgsmål til TV

1Hvad koster det at skifte til Bland Selv?
Hvis du har en almindelig TV-pakke nu, og gerne vil skifte til en tilsvarende eller højere Bland Selv-pakke (f.eks. fra Pakke 2 til Bland Selv 11 eller Pakke 1 til Bland Selv 36), så koster selve pakkeskiftet ikke noget. Bland Selv-kanalerne kræver dog kort og kortlæser eller en TV-boks til hvert fjernsyn. Derfor kan det ofte afhænge af hvor mange TV, du vil have tilsluttet for at finde ud af, om det kan svare sig. Læs mere om Bland Selv her.
2Hvad koster det at skifte pakke?
Det er gratis at skifte pakke uanset om du ønsker at skifte "nedad" i pakke (f.eks. fra Pakke 2 til Pakke 1) eller "opad" (f.eks. fra Pakke 1 til Pakke 2).
Driftstatus