HAS giver dig stabil dækning til rimelige priser

… og oversat fra nordjysk vil det sige: super god dækning til nogle af landets bedste priser.

Der er rigeligt med ting at forholde sig til, når man flytter til et nyt hjem og måske endda en ny by. Gode nyheder: Med en bredbåndspakke fra HAS behøver du ikke bekymre dig om din netværksforbindelse. Vi tilbyder dig nemlig bredbånd i den hastighed, der passer til dig, så du ikke betaler for noget, du slet ikke har behov for. Og selvfølgelig til rimelige priser, der passer til dit budget, også hvis du er på SU. Vores hurtigste hastighed er 1200/300 Mbit (279 kr./md.), og den er til dig, der kræver lynhurtig og kompromisløs forbindelse.

Bliv klogere på bredbånd og hastigheder, og find den pakke, der passer til dit behov, her.

 

Wi-fi i hele boligen

Med en udvidet wi-fi-løsning fra HAS er du sikret stabil dækning i hele boligen, uanset hvor mange brugere og enheder der er koblet på. Jo flere trådløse enheder, du anvender på dit netværk, desto mere belastet bliver dit trådløse netværk. Svaret på de udfordringer er vores udvidede wi-fi, som vi selvfølgelig installerer og administrerer for dig.

En mulighed for udvidet wi-fi er en såkaldt ”mesh-løsning”, som udvider dit netværk og automatisk sørger for, at du er forbundet til det bedste wi-fi-signal, uanset om du ligger på sofaen eller bevæger dig rundt i boligen. Denne løsning kalder vi ”Den nemme”, for ikke nok med, at den giver dig super dækning i alle boligens kroge, så er den også nem og hurtig selv at sætte om.

Læs mere om udvidet wi-fi og ”Den nemme” her.

Priser

HAStighed Pris/md.
150/50 Mbit 169 kr.
300/75 Mbit 199 kr.
600/100 Mbit 249 kr.
1200/300 Mbit 279 kr.
Driftstatus