Få tv og bredbånd i sommerhuset

Billige TV-pakker og fleksibelt bredbånd

Bredbånd i sommerhuset

Hastigheder og priser: Sommerhuse har adgang til alle de samme hastigheder som almindelige adresser (Se tilgængelige hastigheder her). Forskellen er, at du via mitHAS frit kan skifte mellem hastighederne fra dag til dag. Derudover kan du skifte til et “bero”-abonnement. Se mere herunder.

Mulighed for abonnement i “bero”, når du ikke bruger huset

Som noget nyt får du nu mulighed for at sætte dit abonnement på bredbånd i bero, når du ikke bruger huset.
I “bero-perioden” reduceres internethastigheden og din pris ændres i samme periode til 49 kr. pr. måned. Den reducerede hastighed giver stadig “hul” til internettet, så du kan bruge alarmsystemer, videoovervågning, varmesystemet osv.

TV i sommerhuset

Hos HAS kan du få de samme fordelagtige priser på TV-pakker i dit sommerhus som derhjemme, og du kan selvfølgelig også vælge de populære "Bland-Selv"-pakker. Se mere om TV-mulighederne her.

Web-tv i sommerhuset

Med en TV-pakke i dit sommerhus får du selvfølgelig også adgang til WebTV. Login til WebTV oprettes normalt med NemID, men da dit NemID formodentlig er koblet til din privatadresse, så vil dette ikke fungere. I stedet skal man kontakte YouSee på tlf. 70 70 40 40 og bede om at få tilsendt et gratis “programkort”. Programkortet skal som udgangspunkt ikke bruges til noget (medmindre du har Bland Selv), men er blot for at få “godkendt” din adresse.
Driftstatus