WebTV

Tag din TV-pakke med dig

Med en TV-pakke fra HAS får du muligheden for at se alle dine kanaler* på din smartphone, tablet eller computer. Du kan også caste til dit TV f.eks. via en Chromecast. Du kan altså tage din TV-pakke med på farten i hele EU. Udover at kunne se dine kanaler live, har du også mulighed for at starte programmer forfra**, hvis du er kommet lidt for sent til din yndlingsudsendelse eller gå i arkivet** for at finde udsendelser, der har været sendt inden for de sidste par dage, hvis du er kommet lidt bagud (varighed for arkiv afhænger af kanal og program og ikke alle udsendelser gemmes i arkiv).

* TV 2 kan kun ses, når du er logget på HAS Bredbånd eller ved at købe TV 2 Ude til 5,-/md. Dette kan bestilles hos YouSee på tlf. 70 70 40 40
** StartForfra og arkiv kræver mindst Pakke 2 (Bland-selv eller almindelig) eller leje af TV-boks fra YouSee.

* Du kan streame NENTs kanaler fra 4 forskellige enheder samtidigt, men det afhænger af hvilke NENT kanaler, du ser. Indenfor hver kanalfamilie kan du streame fra 1 eller 2 enheder samtidigt:
Sportskanaler (1 enhed)
o TV3+
o TV3 Sport
o TV3 Max
Viaplay og V filmkanalerne (1 enhed)
o Viaplay film- & seriekataloget
o V First
o V Hits
o V Action
o V Family
o V Series
Øvrige kanaler (2 samtidige enheder)
o TV 3
o TV3 Puls
o See
o V Golf
o Viasat Explorer
o Viasat Nature
o Viasat History
o Film og serie indhold i Film- & Seriepakken

Oprettelse af login til WebTV

For at benytte dig af din adgang til WebTV skal du oprette et YouSee-login. Hav dit MitID klar og klik her for at gå i gang med at oprette dit YouSee-login. Dit login vil herefter blive aktiveret inden for 5 timer.

Bemærk: Er du lige blevet medlem af HAS, kan der gå 2-3 hverdage, før du kan oprette dit login ved YouSee.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har MitID eller mit MitID er tilknyttet en anden adresse?

Du kan stadig oprette et login til YouSee, selvom dit MitID er tilknyttet en anden adresse. Det kræver dog, at du i stedet opretter et "produkt" ved YouSee. Dette kan gøres ved at ringe til YouSee på tlf. 70 70 40 40 og bede om at få tilsendt et gratis programkort. Dette kort bruges normalt til Bland Selv, men har du ikke en Bland Selv-pakke, så bruges det blot til at bekræfte din adresse og du kan derfor gemme det væk efterfølgende.
Driftstatus